Forum radia RockStacja.pl
Łukasz, moja wypowiedź umieściłem po to, abyście ją rozważyli, bo przekazałem to po rozmowie z Damianem, a nie po to, aby definitywnie zamknąć radio
w takim razie się poprawiam
zatem... chyba nie ma nic więcej do dodania... musimy się zgłaszać do innych stacji. A co sądzicie o rocknecie?
nie no radyjko jest zajebiste, ale mnie tam nie przyjmą także muszę chyba sobie poszukać jakiegoś innego radia...
Ostatnio edytowany przez Kubek (2008-05-07 19:30:36)
rocknet jak najbardziej...jeszcze postaram się posłuchać jakiejś audycji. I chyba Korzon był kiedyś u nas, nie?
Korzona miała zwerbować Monika, ale po utracie z nią kontaktu i ta sprawa się rozmyła. Ja już ich słuchałem i poziom trzymają. Napisałem do nich zgłoszenie. Oto, co mi odpisali.
Witam
Proponuje obgadac całą sprawe na GG w weekend wieczorem
P.S
Nie używamy Shoutcasta ale dasz rade
bo IceCast2 to tez bułka z masłem
Pozdrawiam
Paweł "Destine" Cygal
A napisałeś zgłoszenie osobiste cyz całej ekipy?
napisałem w swoim imieniu. Treść była następująca:
"Witam!
Z tej strony Mateusz "Sznapps" Koziorowski. Chciałbym zwrócić się z chęcią dołączenia do radia Rocknet jako prezenter. Jakie warunki powinienem spełnić, aby przejść rekrutację? Wcześniej działałem przez rok w Radiu Wolna Chata, a następnie przez pół roku w Rockstacji. Obsługa shoutcasta nie stanowi dla mnie tajemnicy.
Ze swej strony oferuję wiele ciekawych pomysłów na audycje.
Pozdrawiam!
Mateusz "Sznapps" Koziorowski
gg: 4110168
www.wolnachata.com - Portal muzyczny Wolna Chata"
no zatem macie już do niego kontakt. Kto jeszcze chce się dołączyć do rocknetu pisać do mnie, albo tutaj